top of page
  • Foto van schrijverPaddock14

Zangeres Marlane en haar FanclubMarlane is geboren in juni 1995 in het Betuwse dorpje Ochten. Al snel na de geboorte werd duidelijk dat er een groot muziektalent in de kleine Marlane stak, ze danste en zong er vrolijk op los. Nadat Marlane op haar 6e verjaardag een karaoke-set kreeg was het helemaal gedaan met de stilte in huize Dirksen. Het entertainen zit in haar bloed en al snel is Marlane te vinden op tal van Nederlandse podia.
Wat begon met een zangpartijtje bij buurtfeestjes, groeide al snel uit tot tal van leuke en grotere evenementen. Zo was Marlane o.a. te zien bij de 4-daagse feesten in Nijmegen, het Waalkadefeest in Tiel, de Heideweek in Ede, de Rijnweek, het Betuwe Spektakel en heel veel andere leuke festivals en evenementen. Maar het meest van de tijd brengt Marlane door met het entertainen in café’s en en bij feesten en partijen. Marlane is een allround entertainer met een wervelende live act waarbij interactie met het publiek een belangrijke plaats inneemt.Ook radio en TV hebben de jonge zangeres al snel in het vizier, zo verschijnt ze in verschillende TV programma’s als het SBS6 programma ‘Popstars’, het programma ‘Bloed Zweet en Tranen’, en speelt ze een rol in het RTL4 programma ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ met Alice Maywood. Mede dankzij dit soort programma’s doet Marlane veel camera ervaring op, die haar nog steeds goed van pas komt. In 2014 is Marlane één van de 3 finalisten voor een optreden tijdens het ‘Mega Piraten Festijn’ in het Gelredome in Arnhem. Marlane beschikt over een zeer uitgebreid repertoire nationale en internationale songs die stuk voor stuk prima inzetbaar zijn voor allerlei feesten en partijen. Natuurlijk hoort daar ook haar eigen repertoire bij, met 13 uitgebrachte single durven we gerust te spreken van een blijvertje. Marlane houdt niet van stil zitten, samen met haar vaste team verheugd de zangeres zich alweer op mooie nieuwe projecten en optredens.


Een grote fan van Marlane vanaf haar begin is Ron Bosch. Hij is de oprichter van de Facebook Fanclub van Marlane die vanaf 03-09-2019 online is.

Kom ook bij de besloten groep op Facebook van de Fanclub van MARLANE, klik hier....


53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page