top of page
  • Foto van schrijverPaddock14

Yvette Nesselaar, Time For You BY Yvette.....

Yvette Nesselaar, komt uit Herkenbosch (Nederlands Limburg), zij is zangeres/presentatrice/fotomodel en eigenaar van haar eigen schoonheidssalon. Time For You BY Yvette


Yvette Nesselaar is in Nederland een bekend gezicht als finalist van de Miss verkiezing en als presentatrice van de Tv-programma's 'MyStyle' en 'Maak Mich Sjiek' op oa. TVEllef.Na een gastoptreden bij een optreden van collega Roy Selder met het nummer 'Same ein', ging het zeer snel voor de TVEllef-ster en nam ze in 2015 in de studio's van Butterbox haar eerste eigen nummers op, waarvan het nummer 't Kump vanzelf onmiddellijk tot haar debuutsingle werd gekozen!


"F.E.M. DRIEËN DE BOXEN OP"

De zomersingle 't Kump vanzelf': is een mooi-leuk-zomers-nummer, gezongen door een pittige verschijning, opzwepende popmuziek en ingezongen in haar eigen Limburgs dialect. Het nummer werd als snel op de Limburgse radio's, internet en de sociale media op applaus ontvangen als de Limburgstalige zomerhit 2015! Eind 2015 werd Yvette Nesselaar in België uitgenodigd bij Ment TV (plopsaland) en bij Family radio.
Het zomers nummer in het Limburgs in combinatie met de opvallende verschijning van Yvette Nesselaar raakt bij veel mensen een gevoelige snaar, zowel binnen als buiten Limburg. 'Yvette zelfs is verbaasd over hoe snel haar allereerste videoclip werd opgepikt: "Ik schrok wel toen ik het nummer met de bijhorende videoclip de eerste keer op TV zag passeren. Ik was een beetje bang voor de reacties omdat het nummer gezongen was in mijn eigen Limburgs dialect, maar iedereen is was super enthousiast! Ik had veel verwacht, maar dit succes zeker niet!"


Na haar eerste nummer heeft ze nog meerdere nummer opgenomen bij de butterbox records.

Mede door haar nummer en haar opvallende clips weet Yvette Nesselaar als geen ander de juiste snaar vaak te raken.Mit Eine Lach (16-8-16)

Terug van vakantie met een liedje in het hoofd? Dan is het misschien wel deze plaat, die door Yvette Nesselaar van een eigen Limburgstalig jasje is voorzien. Mit Eine Lach blijft in je hoofd zitten en gaat er niet meer uit. Na haar grote debuutsucces met het nummer 't Kump Vanzelf is Yvette Nesselaar nog altijd een rijzende popster, die ook op deze single vasthoudt aan haar eigen Limburgse dialect. Haar unieke verschijning in combinatie met eigenwijze Limburgse zang maken haar onweerstaanbaar. Met het nummer Mit Eine Lach kunnen we heerlijk genieten van een zonnig najaar in 2016. Mede door de dubbelzinnige betekenis van het nummer weet Yvette als geen ander de juiste snaar te raken.


Volg Yvette via haar website www.yvettenesselaar.nl of facebook Yvette Nesselaar


(Photo credits: www.yvettenesselaar.nl)

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page