top of page
paddock14_logo2019c-png.png
mbol-df1-2020.png

About Us

Quality news, where you want it, when you want it.

Ik, Marcel Bol, ben meer dan (augustus 2014) 40 jaar betrokken in de Autospeedway en Autosport. Vanaf mijn 8ste was ik al te vinden op Circuit De Berckt in Baarlo waar races werden verreden door de N.A.C.O. Om dichter bij de race auto's te zijn ben ik EHBO'er geworden om zo tijdens de Autospeedway races op ons Circuit De Berckt in Baarlo een helpende hand te zijn. Van jongs of aan bezocht ik na Baarlo vele races in Kaldenkirchen (Duitsland), Gruitrode (B), Ruisbroek (B) en de DTM op Hockenheim, Nurburgring en Lausitzring in Duitsland.
 

PADDOCK14 (www.paddock14.nl) is een officieel nieuws orgaan van Raceway Venray, Dexwet-DF1 NASCAR Racing, LMV8 Oval Series, Stockcar F1 Team 999 Ivan Renneberg, Hunter Racing Stockcar F2 #26,  Girl Power Stockcar F2 Racing, JaBa Circuit Posterholt,  BRL-V6 (Benelux Racing League), Ukke Pukke Race, Collé Racing, American Festival Circuit Zolder Nascar Finals, Autospeedway American Style en Oval Promotion Team.
 

Daarnaast vele Autocrossen in Limburg bezocht en diverse coureurs voorzien van persberichten, foto's, promotion en websites. Actief op Raceway Venray als Pers en tevens organisator van de Ukke Pukke Race. Verder ga ik onder MB Oval Racing Reporter verder met PADDOCK14 en zullen wij een digitale uitgave uitbrengen. Tevens actief als medewerker bij LEF-TV en Omroep Venray (Zondagmiddag Live).

TEAM

MBOL-FOTO.jpg

Editor-in-Chief

Marcel Bol

mbol@paddock14.nl

+31 (0)6 20 59 85 46

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page