• Paddock14

Femke Philippens, FEM - F.E.M. Drieën de boxen op (Carnaval 2019)

Bijgewerkt: 25 feb 2019

Drieën de boxen op, want 't weekend is weer doaa! Ein aantal superleuke optredens veur de boeg, woa ich mich super erg op vruj!! Ederein ein sjoon weekend toegewunsjt! 😘

FEM (Femke) staat al sinds haar vijfde levensjaar op de bühne. Ze is toen gestart met deelnames aan het KVL en later het TVK. Door haar succesvolle deelnames aan het TVK werd ze gevraagd om deel uit te maken van Sjpringlaevend. Hiermee heeft ze grote successen gevierd, een CD uitgebracht en zalen groot en klein op de kop gezet. Hoogtepunten waren optredens op de 11e van de 11e in Maastricht, Oad op nuj in Heerlen, De auw wieverbal in Valkenburg, winnen van het Parkstad Leedjes Konkoer en een finaleplek in het LVK 2018.


"F.E.M. DRIEËN DE BOXEN OP"

Na 4 jaar heeft Femke besloten Sjpringlaevend te verlaten. Nadat ze zich vervolgens gericht heeft op het behalen van haar middelbare school diploma, merkte Femke dat ze het optreden toch begon te missen en heeft toen nagedacht over hoe ze haar eigen ding kon gaan doen.


Het werd al snel duidelijk dat Femke zich met haar muziek wil richten op iedereen die in is voor een feestje. De muziekstijl van haar liedjes varieert van Limburgstalige covers in Ballerman style tot Duitstalige liedjes in een nieuw jasje. Door de opzwepende muziek en Femke's energie op de bühne, zijn haar optredens altijd een feestje en gaat “de hele tent op z’n kop”. Het vullen van een half uur durend programma is geen probleem.

Haar eerste nieuwe single "Rampage & Hurra" werd meteen "Plat du Jour" op L1 radio.


Volg Femke via haar website www.fem-ke.nl of facebook Femke


(Photo credits: www.fem-ke.nl)


110 keer bekeken
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now