• Paddock14

Wereldkampioenschap Modelstockcars 2019

Zaterdag 31 augustus & Zondag 1 septemberOp 1september organiseert modelstockcar club De Peeldrivers het wereldkampioenschap op hun eigen circuit aan de peelweg 47 in Ysselsteyn (raceway Venray).

Voor dit evenement hebben zich al ruim 60 deelnemers ingeschreven. Aan de start komen ondermeer de wereldkampioen 2018 Ben Harding uit Engeland. Maar ook de Europees kampioen 2019 Alex Montague (Engeland) en de Open Nederlands kampioen 2019 Ricky Slater zullen aan de start verschijnen op Model Raceway Venray. Maar ook De Peeldrivers zelf hebben enkele grote namen in hun middel voor deze wereld titel. Zoals Sven Versteegen (Melderslo), Gijs Verkoijen (Wanssum) en Jeroen Janssen (Sevenum). Zij zullen alles in het werk stellen om deze grote titel op hun eigen circuit in de macht te slepen.

Maar zij zullen ook zeer grote tegen strijd krijgen van de tal van Engelse rijders die ingeschreven hebben voor dit Wereldkampioenschap.De entree op beide dagen is gratis.

Programma:

Vrijdag 30 augustus eerste trainingsdag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Zaterdag 31 augustus zijn de trainingen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Zondag 1 september beginnen de voorrondes om 10.00 uur.

Vanaf 14.00 uur staan de finale heats op het programma.

De grote finale zal om 17.00 uur van start gaan.


Hou je van sport – spanning en sensatie kom dan eens een kijkje nemen tijdens dit wereldkampioenschap voor modelstockcars. Deze wagens halen topsnelheden van zo’n 80 a 90 km. per uur.
Misschien heb jij ook wel eens gedacht om deze hobby/sport te gaan proberen.

Twijfel niet en kom een kijkje nemen tijdens de wereldkampioenschaps dagen en vraag naar de mogelijkheden.

Onze leden zullen je van top tot teen hierin gaan begeleiden om zo een mooi gevoel over te houden aan deze geweldige hobby/sport.

Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom op onze clubavonden op de woensdagen van 19.00 tot 22.00 uur.(koffie staat altijd klaar).


Model Raceway Venray is gelegen aan de peelweg 47 5813 AD in Ysselsteyn (LB). Vanaf hier de borden Raceway Venray volgen.

Bezoek ook eens de website www.peeldrivers.nl
15 keer bekeken0 reacties