• Paddock14

W-SERIE ONTHULT NIEUWE RACEAUTS VOOR DE SELECTIE VAN DEFINITIEVE COUREURS

- Werelddebuut van de W-serie Tatuus T-318 raceauto en kleurstelling

- Vierdaagse test in Almeria, Spanje, om de definitieve serieopstelling vast te stellen

- 28 piloten strijden om een ​​plaats in het 18-car grid

- opvallende kleurstelling bestaat uit vijf verschillende kleuren met prominente namen en nationale vlag
W Series verhuist deze week naar Almeria in Zuid-Spanje, aangezien het de laatste fase van het stuurprogramma-selectieprogramma ingaat voorafgaand aan de eerste race in Hockenheim (Duitsland) in mei.


“Limburgse snelle dame MILOU METS gaat voor een stoelje in de W-SERIE 2019”


Coureurs uit 16 landen zullen hun eerste ervaring achter het stuur van de gloednieuwe 2019-spec Tatuus T-318 raceauto wagen, terwijl ze in de loop van vier intense circuitdagen strijden om een ​​van slechts 18 atleten te worden die de serie betwisten, die heeft een prijzenfonds van US $ 1,5 miljoen - inclusief US $ 500.000 voor de overall winnaar.


W Series Racing Director, Dave Ryan zei:


"Het zal veel meer een race-gericht programma zijn dan voorheen."

"Uiteraard zullen we rondetijden opnemen, en het tempo van de coureurs zal belangrijk zijn, maar we zullen ook kijken naar hun snelheid van verbetering gedurende de test, en het vermogen van elke bestuurder om technisch en productief te werken met ingenieurs en mechanica, naast hun uithoudingsvermogen en consistentie over langere runs. "De auto's zullen debuteren met de nieuwe W-serie livrei, die vijf verschillende, maar extraverte, kleurenmanieren introduceert. Elke combinatie biedt ruimte voor een prominente plaats voor de toekomstige positionering van de naam van de bestuurder en de nationale vlag, evenals haar eigen racenummer, zoals specifiek gekozen door elke bestuurder, zodra het definitieve raster is voltooid.

Milou Mets klaar voor het vliegtuig in te stappen.
Milou Mets klaar voor het vliegtuig in te stappen.


De eerste testdag begint in Almeria op 23 maart en de uiteindelijke succesvolle coureurs worden op 28 maart aangekondigd.

Meer info! www.wseries.com of volg het laatste nieuws via de facebook, klik hier....


Bron: Media WSERIES | Photo's"Media WSERIES en Milou Mets

67 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven