• Paddock14

Nieuwsbrief 2 Fans van Milou Mets

In februari ontstond bij Keup en mij het idee om een fandag te organiseren, en wat bedenk je dan, natuurlijk karten met je grote idool, onze keus was snel gemaakt, het zou worden Euro Indoorkarting & Bowling in Swalmen.Na over en weer mailen hadden we een datum gepland met Milou, i.v.m. haar drukke schema mede door haar voorbereiding voor de tweede ronde in de w-series hadden we de datum 9 maart als enige mogelijkheid, het was kort dag, maar mede dankzij onze creatieve kracht Marcel Bol wie onze logos ontwerpt, heeft ook voor ons de posters gemaakt.


“Volg het laatste nieuws van de Fans van Milou Mets op hun facebook....”

Dan is het afwachten krijgen we wel genoeg aanmeldingen. De aanmeldingen kwamen al snel, ook gevolgd door wat afzeggingen. (Kan gebeuren) uiteindelijk 10 personen over wie maar al te graag mee gingen karten en/of BBQ-en. Mede dankzij het mee denken van Euro

indoorkarting & bowling, mochten we deze eerste editie toch voor dezelfde prijs aan de

mensen aanbieden. Super nerveus afgereisd naar Swalmen, gelukkig was Keup er al en viel de spanning al snel weg, 16:30 was onze eerste Heat karten, daarna lekker gegeten met zijn allen.

En ook gelachen, al met al viel alles ondanks veel gevloek, gepuzzel en soms wat boze berichtjes over en weer tussen Keup, Milou en mij. (Stress) eindelijk alles als een mooie puzzel ineen. Ik heb genoten van deze mooie eerste editie van de fandag van Milou haar fanclub.


Ik zeg op naar fandag 2.0!!

Ron Bosch

Nieuwsbrief in PDF versie! Klik hier... Volg het laatste nieuws van FANS VAN MILOU METS via hun Facebook of klik hier...


62 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven