top of page
  • Foto van schrijverPaddock14

MEGARUN MARIELLE JANS RACEWAY VENRAY 2022

DE MEGARUN IS EEN BARRELRUN VOOR ECHTE STRIJDERS! EEN VIJFDAAGS AVONTUUR MET LEGENDARISCHE FEESTEN!


(Marielle Jans 2de van links) Marielle Jans bij velen bekend van Raceway Venray doet nu mee van 12 t/m 17 juni samen met haar vriendin aan de Mega Run 2022. De Mega Run zal door de volgende landen gaan: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en als eindbestemming Tsjechië. Op hun Barrel (wagen) pronkt natuurlijk het logo van Raceway Venray.

Namens alle fans uit de Autospeedway en Raceway Venray wensen wij Marielle Jans en haar vriendin een veilige trip maar vooral veel plezier.Impressie 2019 ALGEMENE INFO MEGA RUN 2022


AUTO = BARREL

Bij de MegaRun noemen we de auto een barrel. Deze barrel, van minimaal 15 jaar oud, mag bij aankoop +/- 1.000 euro kosten. Voor het pimpen van de bak geldt geen maximum. Win de prijs voor het origineelste barrel óf de mooiste nightbarrel en ga er naast roem ook met €500,- cash vandoor! De barrels mogen van alle gemakken en gekkigheid voorzien worden. Van zwaailampen, toeters, koelkasten, ronkende motoren of andere spielerei… alles is mooi! Wel is er vooraf een keuring, de barrels dienen te voldoen aan strikte veiligheidseisen. Safety first, beer second.


STRIJDERS

Bij de MegaRun heten de deelnemers Strijders. Deze Strijders zijn MegaRun helden en als broeders voor elkaar. Deze Strijders gaan letterlijk door het stof, zeuren niet, gaan gewoon door, helpen elkaar en houden van gezelligheid. Poar Neem’n!


CAMPING & CATERING

Iedere dag overnachten we op grote campings met daar alle voorzieningen. Onze campingburgemeester zorgt dat alles op z’n pootjes komt. De Nederlandse cateraar zorgt voor het ontbijt, avondeten en uiteraard voor goed gevulde barren. Cheers!

Meer info! - www.megarun.nl - www.facebook.com/demegarun
60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page