• Paddock14

Tony Sempels vs LMV8 Oval Series

De plannen van onze Belgische Fotograaf Tony Sempels die zijn droom volgt en in 2019 zijn debuut maakt in de LMV8 Oval Series op Raceway Venray.Ik ga eerlijk zijn...


Het budget is nog niet rond om een héél jaar te kunnen rijden. De wil is er... Het kunnen ook, maar nog niet met het benodigde budget. Eén goede Duitse sponsor heeft zijn/haar hart laten zien. Waarvoor DANK ! ! ! Kameraden uit de NWES helpen me, waar ik om vraag. Waarvoor DANK ! ! ! Maar in Nederland bestaat er een 'club van 50'... Ik doe dan ook via deze weg een 'crowd-funding'.... KEEP TONY ON TRACK!!!


“Volg je droom en wie weet word het werkelijkheid.”

Verschillende handelaars uit Heusden-Zolder, stellen hun middelen ter beschikking, om een 'eetdag' te organiseren. Daar ben ik blij om! Waarvoor DANK ! ! ! Die volgt in de zomer... Enthousiaste mensen die me al 50 jaar kennen, in voor- en tegenspoed, en die me nu een plezier willen terug doen... Als compensatie. Voor wat ik al voor Heusden-Zolder deed... En wat ik na 2019 weer wil doen !


Ik heb geen 'kampioenen' wagen. Maar ik ga er vanuit dat ik een kleine kans maak op de ASCAR titel. en een grote op de 'rookie' titel. Met een samenwerking van Racing-total.de en Severens Racing, die mijn mechaniek zullen verzorgen. Voor de rest heb ik jullie 'giften' nodig...De club van 50 ! ! !Vrienden, kameraden, supporters !!! Ik vraag nu een wederdienst... JOIN THE CLUB OF 50 ... AND KEEP TONY ON TRACK!!! En dan staat er in Oktober nog een verrassing te wachten tijdens de NWES finales.


Raceway Venray is maar een uurtje van Zolder. En voorlopig sta ik maar ingeschreven voor Paasmaandag 22 April, en tijdens het NWES (Nascar) weekend op 13 en 14 Juli...


Tot dusver reikt het budget... Voorlopig. Met jullie hulp, en met een goede eetdag moet dit lukken. Wie me kent, krijgt er altijd iets voor terug !


Giften en donaties, kunnen gestort worden op het nummer

BE08 9731 0837 6013


Voor sponsoring meer dan 50 euro, kan er een attest afgeleverd worden...


Nu al, een dikke merci, en ik ga mijn BEST doen, voor jullie!!!

Volg het laatste nieuws over Tony Sempels via facebook. Klik hier.....

24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven