• Paddock14

Fans van Milou Mets

In 2018 ontstond het idee bij 2 grote fans van Milou Mets om een eigen Facebook groepspagina aan te maken voor hun grootste idool ‘Milou Mets’ uit het Limburgse Merkelbeek.Ron Bosch en Keup Janssen.

In 2017 werd de snelle dame nog Kampioen in de ASCAR bij de LMV8 Oval Series op Raceway Venray. Eind 2018 werd ze benadert om mee te doen voor een startbewijs voor de eerste W-series, de vrouwelijke raceklasse die dit jaar van start gaat. In totaal werden 55 vrouwelijke coureurs uit de gehele wereld uitgezocht waaronder Milou. De eerste test in Oostenrijk werd succesvol dorlopen waardoor ze zich nestelt bij de laatste 28 deelnemers. Eind maart dit jaar zal er in Spanje een laatste test zijn waardoor er uiteindelijk 24 dames een stoeltje gaan krijgen. De W-Serie rijdt in het voorprogramma van de DTM (Deutsche Tourenwagen-Masters). Deze serie zal o.a. het Circuit van Zolder (B) en het TT Circuit Assen (nl) aan doen.

Uiteraard zal Milou dit seizoen weer aan de star verschijnen op Raceway Venray in de LMV8 Oval Series en proberen de titel weer terug te halen.


“Volg en leef je droom na en ga voor het positieve”

Fan day – KARTEN/BBQ

Op 9 maart a.s. zal in het Euro Indoorkarting Swalmen een gezellig middag/avond georganiseerd worden. Fans kunnen dan enkele heats karten, lekker BBQ’en en nagenieten met hun idool. Vele fans hebben zich al op gegeven en laten deze kans niet aan hun neus voorbij gaan.Fan worden!

Kijk dan op Facebook ‘Fans van Milou Mets’ en geef je op tot de groepspagina. Je word op deze groepspagina op de hoogte gehouden met exclusief nieuws, foto’s, video’s en veel meer.45 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven