• Paddock14

Even kort door de bocht 2019 Paddock14 in vogelvlucht

Bijgewerkt: 15 mrt 2019

AUTOSPEEDWAY & OVAL RACING Ja, het nieuwe raceseizoen staat weer voor de startblokken. Ikzelf ga me dit jaar hoofdzakelijk richten op de twee Limburgse asfalt circuits te weten Raceway Venray en het JaBa Circuit te Posterholt. Daarnaast gaan we enkele crosswedstrijden bezoeken van de ASUZ. De Koningscross bij ons in het dorp mag zeker niet ontbreken. Altijd gezellig en vooral leuk om vele Baarlose gezichten te zien tijdens de race maar ook savonds in de feesttent.NASCAR De NASCAR races gaan we ook volgen en bezoeken. Het team waar ik nu met trots al vanaf 2015 o.a. de Nederlandse media voor doe DEXWET-DF1 Racing gaan we weer uitgebreid in de spotlight zetten met leuke berichten en foto’s. Zo zullen we zeker aanwezig tijdens de races op Raceway Venray en de finale races op het Circuit van Zolder. Ook gaan we proberen om op Hockenheim aanwezig te zijn. Met onze fans en media partners van ThreeWide, MM Fanzone en gehele team gaan we voor mooie resultaten dit seizoen in de NASCAR Whelen Euro Series.


www.paddock14.nl "The place for the latest Autosport & Ovalracing News"”

MEDIA Dit jaar zal ik voor LEF-TV proberen leuke interviews, berichten en video’s te maken. Deze zullen dan te zien zijn op www.lef-tv.nl en op social media.. Ook voor Omroep Venray voor het programma Zondagmiddag Live zullen we berichten en foto’s plaatsen op social media. Wat we verder nog van plan zijn laten we nog even binnen het team.

VAN PADDOCK14 MEDEWERKER NAAR LMV8 COUREUR Ja, wie had dit kunnen geloven dat onze fotograaf en verslaggever van Paddock14 TONY SEMPELS zijn dromen waar ging maken. Na vele gesprekken is het hem gelukt en zal hij enkele races gaan deelnemen in de LMV8 Oval Series voor het team Total-Racing.de Uiteraard is Tony nog opzoek naar meer budget om nog eigenlijk het gehele raceseizoen aan de start te kunnen verschijnen. Dus sponsoren heb je interesse neem dan contact met Tony op via een persoonlijk bericht via zijn Facebook.

TEAMS In 2019 gaan we weer enkele teams volgen namens Paddock14.nl. Zo zullen we in de MiniStox klasse Kira Broens uit Blerick en Miklo Smeets uit Echt volgen. Alsmede Wijntjes Racing Team. Beide jonge coureurs sponsoren we namens Paddock14 met een kleine bijdrage. Naaste deze 2 jonge telgen gaan we ook actief de volgende teams volgen: Dexwet DF1 Racing, Stockcar F1 Team 999 Renneberg, Hunter Racing Team, Girl Power Stockcar F2 met onder anderen Laura Vervuurt #31 uit Grashoek en onze Duitse dame Jennifer Maas #217, Longhorn Racing (National Hotrod), Munckhof Racing, 'HUMMI' Hans -Jürgen Hummen (LMV8), 'The Blek Horses oêt Hôrs' (Autocross), HTB autosport team, en nog diverse andere die we nader bekend gaan maken.

KIDS Ja, naast dat ik als promotor de van Giersbergen Aanhangwagen ServiceUkke Pukke race doe op Raceway Venray gaan we nu ook het JaBa Circuit van Posterholt aan doen. Daar komen de kids aan de start onder de naam PAC KIDS. MM FANZONE Samen met Miep Miep(the snowmen), Marcel Strijbos zullen we op diverse race events weer actief aanwezig zijn. Niet alleen voor de kids maar ook voor de coureurs, teams en sponsoren. Volg onze facebook pagina op MM-Fanzone

FANS VAN MILOU METS Twee jonge fans Ron en Kuup zijn begonnen in december 2018 met een Facebook fanpage pagina voor Milou Mets. Paddock14 helpt achter de schermen mee om deze fanclub tot een groot succes te brengen. Meer info! Kijk dan eens op 'Fans van Milou Mets'. KARTEN Ja ook het karten dragen we als Paddock14 een warm hart toe. Dit jaar gaan we wee onze jonge telgen Ean Eyckmans (B) en Jayden Thien (NL) volgen. Beiden karters hebben al hoge ogen gegooid met karten en vele bekers en overwinningen binnengehaald.

Meer informatie hierover! - Raceway Venray www.racewayvenray.com/ukkepukke - JaBa Circuit Posterholt www.pacautospeedway.nl Natuurlijk ook te volgen via facebook.

OVERIGE Naast bovengenoemde zal ik met het team ook te vinden zijn tijdens de 24 uur van de 2CV op het Belgische Circuit van Spa-Francorchamps waar we het 2CV Collé VGS Team en 2CV Collé Manitou Team gaan volgen. Ook proberen tussendoor nog de DTM races te bezoeken op het TT Circuit van Assen en op Circuit Zolder. Meer info! www.colleracing.nl

Al om al weer een druk gezellig jaar staat weer voor de boeg.


We wensen alle coureurs in welke tak van autosport dan ook heel veel succes.

Paddock14 Team - Marcel Bol (www.bdj3.nl) - Eric Bol - Bryan Bol - Dylan Bol - Tony Sempels - Victor Feder - Marcel Strijbos (Miep Miep... the snowmen..) en al onze freelance fotografen. Oval Promotion Team - Mirella van Susteren - (Roro-Style)

- Robert Smeets - (Miklo.eu)

- René Smeets - (Finish Magazine)

- Marcel Bol - (Paddock14.nl) www.paddock14.nl "The place for the latest Autosport & Ovalracing News"

Thanks to: - Hebbes Lichtreclame - Speedwear.be - Collé Rental & Sales Kijk ook eens op www.bdj3.nl


117 keer bekeken0 reacties